Нека изясним – неблагоприятните дни“ не означават, че определено ще

...
 
Нека изясним – неблагоприятните дни“ не означават, че определено ще
Коментари Харесай

Петте най -неблагоприятни дни през септември

 

Нека изясним – „ неподходящите дни “ не значат, че несъмнено ще претърпите крушение и проблеми. Просто в такива дни би трябвало да останете извънредно събрани и положителни и да не се фокусирате върху нещо неприятно.

 

10 септември – преходът на Венера към знака на Скорпион

Венера в този зодиакален знак не се усеща най -добре. Този преход ще лиши планетата от креативното начало. Хората ще станат придирчиви, неточни, слаби и мързеливи. Това ще бъде изключително видимо на 10 -ти. На 10 септември проектите на доста хора ще бъдат осуетени.

11 септември – Луна в Скорпион

Силното доближаване на Луната към Земята ще настъпи сега на нейното израстване в знака на Скорпион. Тази обстановка ще се отрази извънредно отрицателно на настроението ни, шанс в любовта. Най -вероятно Луната в Скорпион ще провокира повишаване на ревността и недоверието. Нововъзникналите връзки могат да се разпаднат. За да не се случи това, астролозите поучават да прекарвате допустимо най -малко време дружно на този ден. На 11 -ти е по -добре да извършите нещо сами, без да молите сродната си душа за помощ и без да предявявате искания към нея.

15 септември – преходът на Марс към знака Везни

Елементът на Марс е Огън, а Везните – Въздух. Това е избухлива примес, която ще ни повлияе отрицателно освен на 15 септември, само че и през идващите месец и половина. Този ден може да се назова ден на какофония, дисбаланс. Хората ще поемат опасности и доста от нас просто ще не помнят за умереността. На този ден неприятните привички могат да се върнат. Астролозите също считат, че на 15 септември ще има нараснала възможност от изменничество, формиране на любовни триъгълници.

21 септември – Пълнолуние в Овен

Пълнолунието не е най -лесното време единствено по себе си. През септември Луната в този миг ще бъде в знака на Овен, което ще направи този ден доста рисков. На 21 -ви е по -добре да не излизате отвън личната си зона на комфорт. Важно е да вършиме най -простите неща или даже по -добре просто да се отпуснете. Вторник ще бъде почивен ден за дребен брой хора, тъй че астролозите предлагат да се уморявате по -малко на този ден.

27 септември – началото на назадничав Меркурий

Ретроградният темперамент на Меркурий дава обещание на всички нас финансови проблеми. На 27 септември и през идващите 3 седмици е по -добре да не вършиме скъпи и прибързани покупки. Докато Меркурий се движи в противоположната посока в знака на Везни, настроението ни непрестанно ще скача нагоре и надолу. На 27 септември хората могат просто да не помнят всички хубави неща. Неприятните мемоари и възмущение ще излязат на напред във времето.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР